Van kantoor naar nieuwe werkplek

Van kantoor naar nieuwe werkplek

De eerste week bij mijn interim-opdracht is voorbij gevlogen. Van Noord-Holland naar Noord-Brabant. Een hele rit maar wat een leuke opdracht! Een ziekenhuis wat zich sinds de fusie dagelijks inzet voor buitengewone zorg op drie locaties in Tilburg en Waalwijk. Betrokken en vriendelijke medewerkers die mij warm hebben ontvangen. De aankomende tijd zal ik mij gaan richten op de afdeling medische technologie en de afdeling medische fotografie. Zowel de technische kant als de menselijke kant komt hierbij aan bod.

Zo houdt de afdeling medische technologie zich onder andere bezig met het onderhoud van alle medische apparatuur. Dit bracht mij de tweede dag al op de OK afdeling. Ik heb mijn ogen uitgekeken. Wat een vooruitstrevende afdeling! De medisch technologen zijn degene die dagelijks beschikbaar zijn om storingen aan apparatuur op te lossen waardoor alle afdelingen blijven draaien.

De afdeling medische fotografie is er onder andere voor medische foto’s van bijvoorbeeld wonden maar zij zorgen er ook voor dat indien er een kindje overlijdt de ouders een dierbare herinnering meekrijgen dankzij een fotoreportage. Medewerkers die zich daar 24 uur per dag beschikbaar voor stellen. Wat een ontzettend mooi initiatief!

Vanuit de visie van 22graden zal ik mij gaan inzetten om de medewerkers te motiveren en er voor te zorgen dat zij het beste uit zichzelf gaan halen. Hierdoor komen de professionals in hun kracht en zullen er mogelijkheden worden gecreëerd om duurzame efficiëntie en effectiviteit te bereiken.

Melanie Brakels
melaniebrakels@22graden.nl