De start van Melanie

De start van Melanie

Afgelopen april begon mijn avontuur bij 22graden.

Gezien we altijd de eerste vrijdag van de maand een kantoordag hebben, betekende dit ook dat ik al mijn collega’s ging ontmoeten. Voor mij een spannend moment.

Ik kwam er al snel achter dat spanning niet nodig was. Ik werd met open armen ontvangen.

Binnen 2 weken ben ik gaan starten op een opdracht in het ETZ in Tilburg (Interim hoofd Medische Technologie en Fotografie). Dit hield in dat ik mijn collega’s nog maar één keer in de maand zou zien. Ik wist echter toen nog niet dat ik mijn collega’s vaker spreek dan die ene keer per maand.

Een nieuwe opdracht brengt ook nieuwe uitdagingen mee. Hoe fijn is het dan dat je een team met deskundige collega’s hebt die je kan bellen voor advies! Of een appje in de groep.

Een leidinggevende die net zo betrokken is als je collega’s. Die je belt als hij weet dat je een lastige dag hebt gehad. Wat ontzettend fijn dat het zo gaat. Voor mij is 22graden een warm bad. Kennis met elkaar delen, je kwetsbaar op mogen stellen, leren van elkaar. Maar ook veel lachen met elkaar. Ik ben ervan overtuigd dat deze omstandigheden maken dat je zelf een goede ontwikkeling doormaakt. En ook dat neem je mee naar je opdracht.

Als ik terugkijk en mij bedenk dat het nog maar 7 maanden is dat ik bij 22graden werk dan klinkt dat nog heel kort. Echter voelt deze periode op een positieve wijze al veel langer. Het voelt vertrouwd en ik voel mij er thuis. Tevens heeft het gezorgd voor nieuwe kansen.

Vanuit Avans + (HBO opleidingsinstituut) kwam de vraag of wij ook docenten konden aanbieden voor de verkorte HBO-V opleiding. Een mooie wijze om vanuit 22graden iets te kunnen betekenen voor de maatschappij. Om mensen enthousiast te maken voor hun toekomstige beroep. En zo zijn we met drie collega’s (Janneke, Niek en ik) gestart om lessen te verzorgen voor o.a. implementatiemanagement en GVO. Een extra uitdaging naast onze andere werkzaamheden in het beroepsveld.

Ik kan nu twee dingen tegelijk doen waar ik heel blij van word! En dan heb ik de andere werkzaamheden met betrekking tot social media nog niet eens benoemd. Ik ervaar mijzelf als een gelukkige werknemer.

Nu hoor ik u denken is dit een promotie praatje voor 22graden? Nee, het is mijn persoonlijke ervaring. Maar, wij zoeken ook nog collega’s. Dus mocht je dit fijne team willen versterken dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Melanie Brakels
melaniebrakels@22graden.nl